20.6.17

Δικάζεται ο χρυσαυγίτης για τις χυδαιότητες στη Μάγδα Φύσσα...

Με το κίτρινο πουκάμισο το άτομο που αναγνωρίστηκε από τη Μάγδα Φύσσα ότι πρωτοστάτησε στα επεισόδια των χρυσαυγιτών στο Εφετείο στις 14 Φεβρουαρίου |Στο Ζ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (κτίριο 5, αίθουσα 4) εκδικάζεται σήμερα η μήνυση της Μάγδας Φύσσα κατά του...
χρυσαυγίτη που της επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 14 Φεβρουαρίου στο Εφετείο, όταν εκδικαζόταν η υπόθεση «Αντίπνοια».

Η μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού αναγνώρισε το άτομο που μεταξύ άλλων της είπε ειρωνικά «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;» και ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού.

Φίλοι του Παύλου Φύσσα καλούν σε συμπαράσταση στην Ευελπίδων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είναι χρέος μας να είμαστε εκεί σε ένδειξη σεβασμού και στήριξης στην οικογένεια του Παύλου, αλλά πάνω από όλα για να καταλάβουν οι φασίστες ότι οι μέρες που δρούσαν ανενόχλητοι τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Παντού και πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους»

• Παράλληλα συνεχίζεται σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης με την κατάθεση του Θανάση Κούρκουλα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: