17.6.17

Tο καλάμι...


"Ομολογία" του ιδίου...

Μια και ο Χατζηνικολάου πήγε στον ΑΝΤ1, να μη δώσει και ο Παπαδάκης μία συνεντευξούλα στη Real του κ. Νίκου; Αυτά παλιά ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης τα 'λεγε αλλαξοκ@λιές. 

Όπως...
διαβάζουμε στο aixmi.gr:

Στην εποχή που είχε καβαλήσει το καλάμι, όπως παραδέχτηκε, εξαιτίας της επιτυχίας του στη μικρή οθόνη αναφέρθηκε ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης.
Με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real life ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τη σχεδόν 30χρονη πορεία του στην ελληνική τηλεόραση…

Είκοσι οκτώ χρόνια στην πρώτη γραμμή και πρώτος. Πώς νιώθετε;

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον ΑΝΤ1 να κάνω ένα αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα, χωρίς να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, αυτή την ώρα και με το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, άλλοι συνάδελφοι ακολούθησαν το ίδιο πρότυπο, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία, σε άλλα κανάλια. Εκ των πραγμάτων, αισθάνομαι δικαιωμένος.

Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς συναδέλφους μου, που στη συνέχεια πήραν τον δικό τους δρόμο. Είμαι συνειδητοποιημένος μετά από τόσα χρόνια στο επάγγελμα. Υπήρξαν περίοδοι που είχα καβαλήσει το καλάμι και θεωρούσα ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω μου. Αυτές οι εποχές τελείωσαν και ανήκουν στο παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: