18.6.17

Καμμένος: Ο Γιαννουσάκης ζήτησε δικαστική προστασία...



Ενημέρωσα ως όφειλα την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό...
«Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να...
καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του «Noor 1». Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό» τονίζει ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε εξηγήσεις για δημοσίευμα "Στο Καρφί".

Ο κ. Καμμένος επισημαίνει επίσης, πως «πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση».

«Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα...», καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα, η ΝΔ με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί» ζήτησε αππαντήσεις από τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή.  «Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει με σαφήνεια: συνομίλησε ή όχι με τον κρατούμενο ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη; Ο κ. Κοντονής πρέπει, επίσης, να απαντήσει: έχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση με τους εκβιαστικούς διαλόγους που περιγράφει το δημοσίευμα; Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις τώρα», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΝΔ.


 Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

avgi.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: