13.6.17

Έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι κάτοικοι του Μενιδίου...

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συγκεντρώθηκαν περί τους 500 κατοίκους του Μενιδίου για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα στην περιοχή τους.

«Δεν...
έχει κανονιστεί κάποια συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, ωστόσο η σημερινή κινητοποίηση «είναι μια συνέχεια της πίεσης που ασκείται από τους συμπολίτες μας κι εμάς, την ενιαία δημοτική αρχή, προκειμένου η πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημά μας».

Επιπλέον ο κ. Κασσαβός υπογράμμισε ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι αυτό που θα πρέπει να αναλάβει αυτό το έργο. «Έχουμε μια αγωνία που κορυφώθηκε μετά το θάνατο του αδικοχαμένου μαθητή και προσδοκούμε ότι η πολιτεία θα κάνει το καθήκον της».

Με την προσδοκία ότι η πολιτεία θα λύσει τα ζητήματα ώστε «να παταχθεί η εγκληματικότητα και να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή, οι συμπολίτες μου κι εγώ διαδηλώνουμε ειρηνικά, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μας και περιμένοντας να αποκατασταθεί αυτή η αδικία».

Τον συμβολισμό της σημερινής κινητοποίησης επισήμανε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, Στάθης Τοπαλίδης. Ο κ. Τοπαλίδης τόνισε ότι «θα συνεχιστούν οι αγώνες κατά των ναρκωτικών στην περιοχή»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: