15.6.17

Η Μπριζίτ Μακρόν συνάντησε τον βασιλιά του Μαρόκου...

Η Μπριζίτ Μακρόν συνάντησε τον βασιλιά του Μαρόκου με λευκό μίνι φόρεμα

...με λευκό μίνι φόρεμα.
Δείτε φωτογραφίες...
Το Μαρόκο επισκέφθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μπριζίτ, τηρώντας την...
υπόσχεση που είχε δώσει κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα επισκεφθεί άμεσα την χώρα της βορείου Αφρικής, στην οποία ζουν πολλοί Γάλλοι πολίτες ή πολίτες με διπλή υπηκοότητα, γαλλική και μαροκινή.

Στο αεροδρόμιο του Ραμπάτ υποδέχθηκαν το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας ο βασιλιάς Μοχάμεντ Στ', η βασίλισσα Λάλα Σάλμα και ο νεαρός διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Χασάν. Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοντό φόρεμα για την επίσκεψή της στην χώρα της βορείου Αφρικής και όχι παντελόνι ή ένα μακρύ φόρεμα ενώ το γαλλικό περιοδικό Gala σχολιάζει ότι «η γκαρνταρόμπα της νέας ενοίκου του Μεγάρου των Ηλυσίων περιέχει πολλά κοντά φορέματα».



Ο Εμμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον βασιλιά του Μαρόκου και οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την συνεργασία στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και στην επίλυση της κρίσης στον Κόλπο, μετά την απομόνωση του Κατάρ.

Το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ ο βασιλιάς Μοχάμεντ Στ' κατευθύνθηκε στο παλάτι με τον Γάλλο πρόεδρο, η Μπριζίτ Μακρόν μαζί με την βασίλισσα του Μαρόκου επισκέφθηκαν το Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης στο Ραμπάτ και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν περισσότερα από 100 έργα του Πάμπλο Πικάσο σε έκθεση αφιερωμένη στον σπουδαίο Ισπανό ζωγράφο υπό τον τίτλο «Face à Picasso».



Το βράδυ της Τετάρτης ο βασιλιάς του Μαρόκου παρέθεσε γεύμα στο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στην προσωπική του κατοικία, όπου και διανυκτέρευσαν ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του. Την Πέμπτη το πρωί ο Γάλλος πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία αναχώρησαν για το Παρίσι.
 

 





protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: