28.6.17

Σκουρλέτης: Με την ψήφο του κ. Μητσοτάκη η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια...

Νέες βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας με αιχμή την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεών της εξαπέλυσε ο...
υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

«Με την ψήφο του κ. Μητσοτάκη, η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9FM». Κατηγόρησε παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία ότι ακολουθεί «ανεύθυνη, ανάλγητη και καταστροφική πολιτική» και ότι αναδεικνύεται σε «πρωταθλήτρια υποκρισίας και ανευθυνότητας».

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινή του ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως «με εντολή Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα».

Στις σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπουργός δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κάνοντας λόγο για «παραλυτικές», «αγκυλωτικές» καταστάσεις και «πολιτικές σκοπιμότητες».

Υποστήριξε ακόμη ότι στους εργαζόμενους το κλίμα δεν είναι το ίδιο και εκτίμησε ότι την Παρασκευή θα έχει λήξει το πρόβλημα με τα σκουπίδια...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: