18.6.17

Κοντονής: «Είναι θλιβερό η ΝΔ να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα»...

http://avgi.gr/documents/10179/8020402/1-kontonis.jpg/6c449af4-63db-482c-9ee1-2ae4091e9582?t=1495230735916&imageThumbnail=3«Είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα, τη στιγμή που η οικονομική αστυνομία διενεργεί ελέγχους και...
η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την υπόθεση του «Noor1».

Ειδικότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε: «Προκαλεί κατάπληξη η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει και ν' αποδεχθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και τους όψιμους ισχυρισμούς του καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη Γιαννουσάκη σχετικά με την υπόθεση του πλοίου Noor1, το οποίο κατελήφθη να μεταφέρει στην Ελλάδα 2,1 τόνους ηρωίνη»

«Είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα, τη στιγμή που η οικονομική αστυνομία διενεργεί ελέγχους και η υπόθεση διερευνάται από τη δικαιοσύνη», συνέχισε ο κ. Κοντονής.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, «η ΝΔ έχει τη δυνατότητα διά της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου να υποβάλει ερωτήματα και θα λάβει τις δέουσες απαντήσεις στη Βουλή, για να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός με ποιο τρόπο οικονομικοί παράγοντες διαμορφώνουν τον πολιτικό λόγο κομμάτων και ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ»...


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: