27.6.17

Θεοχάρης: Μεικτό σύστημα στον τομέα της καθαριότητας...

Υπέρ ενός μεικτού συστήματος -δημόσιου και ιδιωτικού- στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων τάχθηκε ο...
ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.  

«Ο καλύτερος συνδυασμός είναι ένα μεικτό σύστημα: Οι δήμοι να διατηρήσουν τους ανθρώπους που έχουν στη μόνιμη καθαριότητα και το παραπάνω δυναμικό που χρειάζονται για να γίνει σωστά η δουλειά τους, να το παίρνουν μέσα από συμβάσεις με εταιρίες» είπε ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ραδιοσταθμό News247 - 88.6.

Επισήμανε ότι σε πολλούς δήμους υπάρχει και το ζήτημα της εποχικότητας, για παράδειγμα σε δήμους με τουρισμό οι ανάγκες αυξομειώνονται κατά τη διάρκεια του έτους.

Ερωτηθείς για το ζήτημα των πολιτικών συμμαχιών που έθεσε ο πρωθυπουργός, ο κ. Θεοχάρης έκανε λόγο για ένδειξη ωρίμανσης από την πλευρά του κ. Τσίπρα: «Είναι φανερή η προσπάθειά του να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ από μια ακραία ριζοσπαστική μορφή και να τον φέρει προς τη σοσιαλδημοκρατία. Αυτό είναι μακροχρόνιο σχέδιο και το υλοποιεί με συνέπεια. Θα δούμε αν θα του βγει γιατί αυτό εξαρτάται και από την ευημερία του κόσμου. Σημασία δεν έχουν τα πολιτικά παιχνίδια, σημασία έχει η πολιτική χάριν της εξυπηρέτησης των πολιτών».

«Το ζήτημά μας δεν είναι το αριστερά – δεξιά, ούτε η ταξική αδικία. Το ζήτημά μας είναι η διαγενεακή αδικία. Έχουμε προδώσει τη νέα γενιά, στην οποία πρέπει να δώσουμε τη σκυτάλη», κατέληξε ο κ. Θεοχάρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: