14.6.17

Η επιτυχία του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιωτόπουλος ΕΡΤ
 …αντέχει ακόμη και στη σύγκριση με τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ..
Αθόρυβα και με πολλή δουλειά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο κατάφερε...
μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού… αφού έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί κοντά στο 7%, ποσοστό που για τη δημόσια τηλεόραση μεταφράζεται σε επιτυχία!
Και για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ώστε να μη φανεί υπερφίαλη η παραπάνω διαπίστωση, σημειώνεται ότι το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που είναι ο πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση (πάνω από 20%) τα ποσοστά του κυμαίνονται από 10% έως 13,5%!
Επιπλέον, αν μεταφραστούν σε απόλυτους αριθμούς τα ποσοστά των δυο δελτίων η διαφορά τους υπολογίζεται περίπου στις 60 με 70 χιλιάδες τηλεθεατές!
Η δημόσια τηλεόραση αυτής της περιόδου που πέρασε από την περιπέτεια του «μαύρου»… το να ξανά σταθεί στα πόδια της ήταν πραγματικός άθλος!
Αντίστοιχα λοιπόν χρειάστηκε υπέρ προσπάθεια ώστε να καταφέρει να αποκτήσει ένα δελτίο ειδήσεων αντάξιο του όγκου και του κύρους που αντιπροσωπεύει ο φορέας… Ομολογουμένως έχει πολλή δρόμο να διανύσει ακόμη… αλλά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι κάθε βράδυ περίπου 280 με 300 χιλιάδες τηλεθεατές επιλέγουν το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την ενημέρωσή τους.
Μάλιστα η προσπάθεια αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι η ΕΡΤ δεν έχει πρόγραμμα, ώστε ο τηλεθεατής να την έχει ψηλά στις προτιμήσεις του… για αυτό και το παράδειγμα του ΣΚΑΙ είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό της πραγματικότητας των αριθμών!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: