10.6.17

Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της αλλά δεν δραπετεύσαμε...

Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της αλλά δεν δραπετεύσαμε«Στην Ελλάδα η ζωή δεν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015, βλέπετε τι μπόχα βγαίνει από την εξεταστική στην Υγεία. Και αυτοί που μας...
οδήγησαν εκεί, κουνάνε και το δάχτυλο σε εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στη συχνότητα του Flash 96,0 F.M.

«Η κυβέρνηση αυτή, η οποία στο κατώ - κάτω δεν έχει ευθύνες για ό,τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, ανέλαβε το 2015 και επιχείρησε αυτό που ιδεολογικά και πολιτικά υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και απέτυχε, έσπασε τα μούτρα της. Αυτή είναι η αλήθεια. Και πήγαμε σε μία συμφωνία. Δεν δραπετεύσαμε. Είπαμε, θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου. Και είχε και την πολιτική εντιμότητα ο Αλέξης ο Τσίπρας να το θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού, κάτι που δεν έκανε ο ούτε ο Αντώνης ο Σαμαράς, ούτε ο Γιώργος ο Παπανδρέου», είπε ο υπουργός.

Ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει καμία στήριξη στα σοβαρά ζητήματα από την αντιπολίτευση, ούτε καν στις δηλώσεις Στουρνάρα περί γαλαντόμων συντάξεων».

«Τίθεται μια πρόκληση και μία ευθύνη για την ΕΛ.ΑΣ», δήλωσε αναφερθείς στο τραγικό γεγονός του Μενιδίου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 11χρονου...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: