13.6.17

Όταν ο Άδωνις δικαιολογούσε τους πυροβολισμούς στη Μανωλάδα...

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να επιτεθούν στην κυβέρνηση είδαν ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι, με...
τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

«Πρωτομάστορες» αυτής της επίθεσης οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης. Τυχαίο;

«Η δολοφονία αυτού του παιδιού – έστω και εξ αμελείας- είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε στη Βουλή το θέμα της εγκληματικότητας, ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε ότι είναι εκτός επικαιρότητας. Ο κ. Τόσκας πρέπει να δείξει σημάδια ότι ξυπνάει. Δεν χρειάζεται μαγικό ραβδί για να κάνεις τα αυτονόητα. Η περιοχή εκεί έχει γίνει γκέτο. Έπρεπε να θρηνήσουμε ένα 11χρονο παιδί για να πάρουμε μέτρα; Αυτή η τραγωδία δεν έχει προηγούμενο», είπε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του Alpha o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε, επίσης, retweet ένα ειρωνικό σχόλιο κάποιου χρήστη στο twitter σχετικά με τα γεγονότα στο Μενίδι, το οποίο αναφέρει: «Πάλι καλά που δεν είπαν ότι έφταιγε ο 11χρονος που κουτούλησε με τη σφαίρα!»

Το 2014 ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πανηγύριζε για την αθώωση των πιστολέρο της Μανωλάδας, τονίζοντας πως «σκάγια στον αέρα που στην πτώση πέτυχαν και τραυμάτισαν κάποιους ελαφρά. Τι το περίεργο βλέπετε;», όπως φαίνεται και από το tweet του, το οποίο παραδόξως δεν έχει σβήσει, όπως συνηθίζει.

Βέβαια, στη Μανωλάδα τα θύματα ήταν μετανάστες. Ε, κύριε Γεωργιάδη;

Υ.Γ.: Για τον κ. Γεωργιάδη οι σφαίρες «στην πτώση» μπορεί να καταλήξουν στο σημείο που βλέπετε…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: