7.6.17

Μικρή η Ελλάδα, για να χωρέσει τον Αδώνιδα...

Αφού έλυσε τα εγχώρια, «διδάσκει μπαλίτσα» και για γεωπολιτική...

Δεν φτάνει που τον «απολαμβάνουμε» σε κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή, συνέντευξη, παρέμβαση σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, εφημερίδες και κυρίως στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε ότι...
χρειαζόμαστε λίγη ακόμα δόση της αστείρευτης σοφίας του και έτσι μετά τα εγχώρια, είπε να μας «μάθει λίγο μπαλίτσα» και για τα διεθνή.

Με ένα ακόμα 5λεπτο βιντεάκι, από αυτά που φτιάχνει στο κανάλι του στο Youtube, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας -ο οποίος μάλλον αντί να πάει να πιει κάπου καφέ είπε να τον πάρει στο γραφείο του και να διδάξει και γνώση (win win καταστάσεις)- αναλύει τι σημαίνει η κρίση στη Μέση Ανατολή, με αφορμή τα όσα έγιναν με το Κατάρ.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε ότι φοβάται να πάει σε ένα μπαρ, να πάει μία βόλτα εξαιτίας της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, προχώρησε σε μία ανάλυση επιπέδου πρωτοετή Διεθνών Σπουδών, παραθέτοντας γνώσεις… wikipedia σχετικά με τα τεκταινόμενα στην περιοχή.

Οι επιδερμικές γνώσεις του «γαλάζιου» βουλευτή πάνω στο θέμα, ίσως παρατέθηκαν απλά για να μπορέσει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα θα παίξει ρόλο στην κρίση στη Μέση Ανατολή…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: