10.6.17

Φάμελλος: Η πραγματική Ελλάδα δεν είναι στα τηλεπαράθυρα...

http://avgi.gr/documents/10179/7908718/4051152.jpg/bdee98f1-fec1-445e-9ac3-842680035395?t=1490856981778&imageThumbnail=3αλλά στα έργα που γίνονται στην οικονομία...

«Η πραγματική Ελλάδα δεν είναι στα τηλεπαράθυρα, αλλά στα έργα που γίνονται στην οικονομία. Η πραγματική Ελλάδα που...
έχει θετικό δείκτη παραγωγής στο πρώτο τετράμηνο του 2017, που έχει θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα το 2016 με δουλειά και με λιτότητα όλων των Ελλήνων, έχει αποδείξει πως θα έχει λύση. Διότι είναι άλλη η πραγματικότητα των αριθμών και της πολιτικής και άλλη της τηλετρομοκρατίας» δήλωσε αναφορικά με την πορεία του ελληνικού προγράμματος και του χρέους, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι «με την Ελλάδα που δουλεύει» και η οποία, όπως είπε, «δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που χρεοκόπησε μιας και οι πολιτικοί λειτουργούσαν σε βάρος των πολιτών, δημιουργούσαν πολλά χρέη με δάνεια που δίνονταν με αέρα σε λίγους».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η λύση για το ελληνικό χρέος είναι εφικτή λόγω των πολιτικών συμμαχιών που όπως είπε, έχουν δημιουργηθεί στην Ευρώπη. Σημείωσε δε, πως απέναντι σε όλα αυτά υπάρχει ένα «μικρό κομμάτι του νεοφιλελεύθερου πυρήνα, του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών και της λογιστικής ανάγνωσης της οικονομίας που δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που θέλουμε».

«Όλοι οι λόγοι συνηγορούν προς τη λύση. Η πρωτοβουλία των Γάλλων εταίρων μας, η έλευση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών τη Δευτέρα στην Αθήνα, η ολοκλήρωση των μέτρων από την μεριά μας, η δουλειά των Ελλήνων και η ανάγκη να ξεφύγουμε από τη λιτότητα είναι όλα όσα συνηγορούν ότι θα έχουμε λύση», είπε ο Σ.Φάμελλος...

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: