27.6.17

Μώραλης: Πολλαπλάσια προβλήματα αν συνεχιστεί η μη αποκομιδή απορριμμάτων...

Απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο άμεσης εξεύρεσης λύσης στο θέμα των συμβασιούχων του τομέα της καθαριότητας εμφανίστηκε ο...
δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας χθες στο δημοτικό συμβούλιο.

«Τα πράγματα απ΄ ό,τι φαίνεται δεν πάνε καλά» είπε ο κ. Μώραλης, ο οποίος προειδοποίησε ότι «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα έχουμε πολλαπλάσια προβλήματα στην πόλη και όχι μόνο στον Πειραιά, ενδεχομένως και σε άλλες πόλεις».

Σημείωσε ακόμη ότι «υπήρχε ένας κακός σχεδιασμός και μια σειρά κακών αποφάσεων από την πλευρά της κυβέρνησης, οι οποίες εκ των πραγμάτων οδήγησαν σε ένα κακό αποτέλεσμα».

Τόνισε πάντως ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε και αυτή την κατάσταση να εξελίσσεται χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα». «Έχουμε πολίτες οι οποίοι εξεγείρονται, δημότες οι οποίοι διαμαρτύρονται και οι οποίοι μας απειλούν με μηνύσεις και προσφυγές στον εισαγγελέα» πρόσθεσε.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι «ως δήμος Πειραιά και ως δημοτικό Συμβούλιο, στηρίξαμε και στηρίζουμε τους εργαζόμενους σε αυτό τον αγώνα». Τόνισε τέλος ότι υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής «είναι κοντά στους εργαζόμενους στις διεκδικήσεις τους, ειδικά όταν αυτές είναι δίκαιες, αλλά πρώτιστο μέλημά της είναι να προστατεύει το σύνολο της πόλης, τη δημόσια υγεία και τη λειτουργία μιας πόλης»...

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: