11.6.17

«Xτύπημα» κάτω από τη μέση για τον Αλβάρο από την Αθηνά...

Τον «έκοψε» από τους αγώνες ιππασίας που διοργάνωσε...

Στους αγώνες ιππασίας που διοργάνωσε και αυτή τη χρονιά η Αθηνά Ωνάση «έκοψε» τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα, ενώ...
ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους φιγουράριζε το όνομα του φερόμενου ως νέου αγαπημένου της,Ιταλού αναβάτη Alberto Zorzi ο οποίος μάλιστα λέγεται πως αγωνίστηκε με το άλογο Cοrnetto K που αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση και ανήκε στον Αλβάρο μέχρι πρόσφατα.

Στο 4ο τουρνουά Longines Athina Onassis Horse Show, που πραγματοποιήθηκε στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αναβάτες και 200 άλογα από 20 χώρες.

Μάλιστα η χρυσή κληρονόμος που ανήκει στους βασικούς χορηγούς των αγώνων, μοίρασε 549.000 ευρώ στους νικητές όλων των κατηγοριών.
Την τρίτη θέση στους λαμπερούς αγώνες κατέκτησε, ο Alberto Zorzi, κάνοντας τον πρώην σύζυγό της Αθηνάς να τρώει τα λυσσακά του και να εκφραστεί με αρνητικά λόγια για τον συναθλητή του, καθώς μέχρι πέρσι αγωνιζόταν ο ίδιος με το Cornetto K.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό άλογο που έδωσε η κληρονόμος στον Ιταλό αναβάτη, καθώς φέρεται να του έχει δώσει και το άλογο Living the Dream...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: