7.7.17

Σε μετωπική με τον ΑΝΤ1 οδηγεί η απόφαση του ΣΚΑΙ...

…να ξεκινήσει το Survivor II τον Οκτώβριο...

Μπορεί να τελείωσε το Survivor ή αλλιώς το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς… Και στα κανάλια να πανηγυρίζουν που επιτέλους θα πάρουν ανάσες… Στον ΣΚΑΙ όμως, υπάρχουν σκέψεις να το...
τραβήξουν λίγο ακόμα!

Σε πρώτη φάση λοιπόν αποφασίστηκε να επιμηκυνθεί έστω και για λίγο η εκπομπή «Survivor πανόραμα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη με μεγάλη επιτυχία κάθε απόγευμα… Έτσι, ενώ αρχικά ο προγραμματισμός προέβλεπε η εκπομπή να ολοκληρωθεί σήμερα, τελικά αποφασίστηκε να συνεχιστεί και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

Δεν αποκλείεται όμως μέσα στο καλοκαίρι να υπάρξει και άλλη εκπομπή που θα ασχολείται με το ριάλιτι επιβίωσης, δεδομένου ότι υπάρχει υλικό που δεν έχει μεταδοθεί.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό και ενώ στα κανάλια όπως ήδη αναφέρθηκε πανηγύριζαν που ολοκληρώθηκε επιτέλους ο «τυφώνας» και θα έχουν το χρόνο να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους… Ξαφνικά «σκοτείνιασε» το τηλεοπτικό σύμπαν, αφού νεότερες και μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρουν ότι τελικά ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού, δεν θα μεταδοθεί το Φεβρουάριο του 2018, αλλά αμέσως με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν!
Είναι φανερό ότι οι ανταγωνιστές του ΣΚΑΙ «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης και τώρα τρέχουν για να προλάβουν! Τι; Άγνωστο, αφού η εμπειρία από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν και για τίποτα!

Λέγεται λοιπόν ότι η απόφαση του ΣΚΑΙ να ανατρέψει τον προγραμματισμό του και να εντάξει το «Survivor II» στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν… ήταν αποτέλεσμα συσκέψεων με τον τούρκο παραγωγό του παιχνιδιού, όταν έγινε γνωστό ότι και ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει αντίστοιχο πρόγραμμα, δηλαδή με αγωνίσματα και σκληρές συνθήκες για τους συμμετέχοντες.

Η νέα παραγωγή του ΑΝΤ1 λέγεται «Nomads», δηλαδή νομάδες και στην ουσία είναι το αντίπαλο δέος του «Survivor». Το παιχνίδι θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: