22.7.17

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός που τραυματίστηκαν στην Κω...

Φωτογραφία: EUROKINISSIΣε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο τουρίστες που τραυματίστηκαν στον ισχυρό σεισμό 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Κω και μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο.

Ο...
21χρονος Σουηδός νοσηλεύεται στην εντατική, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα. Ο 23χρονος Νορβηγός, που έχουν ακρωτηριαστεί τα δύο πόδια του, είναι επίσης σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ακόμη, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένας 37χρονος Ελληνας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, ενώ μία 28χρονη Ελληνίδα έχει κατάγματα στο πόδι.
Αναλυτικά η νεότερη ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση των τραυματιών:

«Ο άνδρας 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας υποβλήθηκε σε ορθοπεδικό χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

Ο άνδρας 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται, σε καταστολή, διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και έχει άμφω ακρωτηριασμένα τα δύο κάτω άκρα (κνημιαίος και άκρας ποδός). Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

Ο άνδρας 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, υποβλήθηκε χθες αργά το απόγευμα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική.

Η γυναίκα 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης και κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική.

Το προσωπικό του νοσοκομείου συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση των παραπάνω περιστατικών»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: