27.7.17

Λαμία: Ομιλία Αλ. Τσίπρα στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο...

Με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις 19:30 το βράδυ θα ολοκληρωθούν σήμερα οι εργασίες του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Λαμία.

Στον...
δεύτερο κύκλο των συζητήσεων, που θα ξεκινήσει σήμερα στις 11:30, θα τεθούν θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας, την προνοιακή πολιτική, την κοινωνική οικονομία, τις υποδομές και την τουριστική ανάπτυξη.

Στο πάνελ των συζητήσεων για την Αγορά Εργασίας, την Κοινωνική Οικονομία, και την Προνοιακή Πολιτική θα βρεθεί η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με τις αναπληρώτριες υπουργούς Ράνια Αντωνοπούλου και Θεανώ Φωτίου.

Στο πάνελ που αφορά τις Υποδομές, την Τουριστική Ανάπτυξη για τους Δημόσιους Πόρους, ομιλητές θα είναι η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Χθες το απόγευμα, πρώτη μέρα του συνεδρίου, που εξελίχθηκε ως αργά το βράδυ με παρεμβάσεις εκπροσώπων φορέων δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων, συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Στο δεύτερο πάνελ που είχε θέμα την περιβαλλοντική πολιτική και τους ενεργειακούς πόρους, συμμετείχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.

Σημειώνεται ότι έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο όπου εξελίσσονται οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Λαμία βρίσκονται συγκεντρωμένοι απολυμένοι συμβασιούχοι του δήμου της Λαμίας οι οποίοι διεκδικούν την παράταση των συμβάσεων τους.

Σήμερα έχουν προαναγγείλει συγκεντρώσεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας, όπου θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός, οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ από όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας...

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: