19.7.17

ΣΥΡΙΖΑ: Από την κινδυνολογία στην ακροδεξιά ατζέντα η Ν.Δ...

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα κουμουνδουρουΓια «ρεσιτάλ καταστροφολογίας και κινδυνολογίας της Ν.Δ. σχετικά με την οικονομία», το οποίο «διαψεύστηκε πανηγυρικά», κάνει λόγο σε...
ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «επανέρχονται στην προσφιλή τους ακροδεξιά ατζέντα».

«Προσπαθούν ξανά να πλασαριστούν ως οι διαπρύσιοι κήρυκες του δόγματος “νόμος και τάξη”, απέναντι στην δήθεν αναρχία και την ανομία του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως «η παράσταση αυτή είναι χιλιοπαιγμένη από το 2012 και το μόνο που σήμερα αλλάζει είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης αντικατέστησε τον κ. Σαμαρά στο ρόλο του πρωταγωνιστή και ότι ο κ. Γεωργιάδης αναβαθμίστηκε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί επίσης τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκο ότι ακολουθεί «από κοντά στα τρομολαγνικά σενάρια, καθώς «σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη εγκάλεσε τη δικαιοσύνη για την απόκρυψη του πλήρους ονόματος της Ηριάννας, αφήνοντας υπόνοιες για τους “συνειρμούς” που θα μπορούσε να προκαλέσει η δημοσίευσή του».

«Το θράσος τους δεν έχει όρια.  Φτάνουν δε στο σημείο να εγκαλούν την κυβέρνηση για δήθεν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, αυτοί που προσπαθούσαν συστηματικά να παρέμβουν, αλλά και να εκφοβίσουν δικαστές», συνεχίζει η Κουμουνδούρου.

Καταλήγοντας, η Κουμουνδούρου παραθέτει «χαρακτηριστικές δηλώσεις τους από το πρόσφατο παρελθόν:
 

“Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος” (Κ. Μητσοτάκης)
“Εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών, σήμερα διαφεύγουν των συνεπειών του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις” (Ν. Δένδιας, non paper υποδείξεων προς τους δικαστές)
“Ορισμένοι δικαστικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους” (Σίμος Κεδίκογλου)»...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: