10.7.17

Οικονόμου – Μπουσδούκου ή Κούτρας – Ντσούνος...


...στο πρωινό του Σκάι;

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι επανασχεδιάζει, με τους επιτελείς του, το πρόγραμμα του Σκάι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όλα δείχνουν ότι θα...
προγραμματίσουν νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στην καθημερινή ροή και, έτσι, ο άλλοτε αμιγώς ενημερωτικός σταθμός θα θυμίζει από τον Σεπτέμβριο περισσότερο τον Αντέννα, τον Alpha και, βέβαια, το Mega.

Το πρόγραμμα θα διατηρήσει έως τις 10 κάθε πρωί την ενημερωτική εκπομπή, την οποία παρουσίαζαν ο Βασίλης Λυριτζής με τον Δημήτρη Οικονόμου τα τελευταία χρόνια. Μετά την αποχώρηση του πρώτου από το κανάλι, συζητείται το ενδεχόμενο να πλαισιώσει τον δεύτερο η Άννα Μπουσδούκου, η ζώνη της οποίας πιθανολογείται ότι θα καταργηθεί.

Σκέψεις γίνονται, πάντως, και για το δίδυμο Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου. Αν καταργηθεί και η δική τους ζώνη, τότε δεν αποκλείεται να βρεθούν εκείνοι στην πρωινή ενημέρωση.

Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον ριφθεί ο κύβος και μετατραπεί σε ψυχαγωγικό το 4ωρο, 10 με 2 το μεσημέρι. Αν το 4ωρο γίνει 3ωρο (10 με μία), ίσως οι Κούτρας -Ντσούνος καλύψουν την ώρα μία με δύο. Στις 2 θα ξεκινά, έτσι κι αλλιώς, το πετυχημένο δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Σκάι πρόκειται να επιστρέψει η Πόπη Τσαπανίδου. Αν, βέβαια, την αφήσει το Star να φύγει. Κορυφαίος παράγοντας του καναλιού της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μας έλεγε ότι δεν θα φύγει η κυρία Τσαπανίδου…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: