28.7.17

Όλα στον αέρα...


Στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο μέχρι την επόμενη...
Πέμπτη (3 Αυγούστου) δεν θα έχει εκδοθεί η προκήρυξη του, αλλά και δεν θα έχει και τηλεοπτική στέγη.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ το νέο στοιχείο που προέκυψε σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν είναι πως NOVA και ΕΡΤ δεν συμφωνούν στο πώς μπορούν να συνεργαστούν στην κάλυψη του πρωταθλήματος.

Η ΕΡΤ φέρεται να θέλει το παιχνίδι που θα μεταδίδει να είναι ένα εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά να έχει παράλληλα κι ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας από την Euroleague του μπάσκετ (τα δικαιώματα ανήκουν στην NOVA), με την συνδρομητική πλατφόρμα να μην συμφωνεί.

Εφόσον οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί δεν καταφέρουν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα, τότε επιστρέφουμε στο σημείο μηδέν, καθώς η NOVA είναι αμετακίνητη στη μείωση της τάξης του 18%, της μείωσης των ομάδων και της ανάδειξης του πρωταθλητή μέσω των play offs, ενώ οι ομάδες της Λίγκας στον αντίποδα θέλουν να διατηρηθεί η σύμβαση (αποδεχόμενες έτσι τη διεξαγωγή play offs για τις θέσεις 2-5).

«Αν δεν βρεθεί λύση έως την άλλη Πέμπτη τότε πολύ απλά ήρθε το τέλος του κόσμου…», σχολίασε παράγοντας της Λίγκας περιγράφοντας την κατάσταση μετά και το σημερινό ναυάγιο...

πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: