21.7.17

Βουλή: Αναβάλλεται η σημερινή συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής...

Κυριάκος Μητσοτάκης - Νίκος ΒούτσηςΔεκτό έκανε ο Νίκος Βούτσης, μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για αναβολή της σημερινής συζήτησης στην Ολομέλεια αναφορικά με τη...
σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, μετά τον φονικό σεισμό στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέφερε στον πρόεδρο της Βουλής πως «η σκέψη μας είναι στην περιοχή και στους δοκιμαζόμενους πολίτες».

Η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει πρόταση ζητήσει για εξεταστική σχετικά με την επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη και τη διερεύνηση της εμπλοκής του πρώτου και άλλων στελεχών και λειτουργών στην υπόθεση του «Noor 1».

Παράλληλα, κυβερνητικό κλιμάκιο με τέσσερις υπουργούς βρίσκεται στο νησί που επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, προκάλεσε τον τραυματισμό δεκάδων άλλων και ζημιές σε κτίρια.

Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν πως δεν υφίσταται ανάγκη να μεταβεί στην Κω και ο Αλέξης Τσίπρας, που αναμένεται να ανοίξει το απόγευμα τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΕ του κυβερνώντος κόμματος είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει ανοίξουν με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: