11.7.17

Πλήρωνε τη μάνα και ασελγούσε στις κόρες...

ΠεριπολικόΜια ιστορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο κοριτσιών από ένα σεβάσμιο στέλεχος της κοινωνίας του Βόλου βρίσκεται σε...
εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για τον 55χρονο Δ.Θ. που παρουσιάστηκε από πολλά ΜΜΕ ως «επιχειρηματίας» του Βόλου -ενώ στην πραγματικότητα διατηρεί μανάβικο- ο οποίος συνελήφθη απ' την αστυνομία της Κέρκυρας καθώς προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος 15χρονου κοριτσιού σε ξενοδοχείο του νησιού.

Ο 55χρονος βρέθηκε στο νησί την προηγούμενη εβδομάδα και παρουσίασε -στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε κλείσει δωμάτιο- τη 15χρονη ως κόρη του. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου και καταγγελία του ίδιου του κοριτσιού αργότερα στους αστυνομικούς, κάποια στιγμή επιχείρησε να ασελγήσει εις βάρος της αλλά οι φωνές της τον τρόμαξαν και επιχείρησε να διαφύγει. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ο άνδρας φέρεται να πλήρωνε τη μητέρα του κοριτσιού -η οποία έχει άλλη μια κόρη, 18 ετών σήμερα- προκειμένου να την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, πράγμα που συνέβαινε και με τη μεγαλύτερη κόρη τα τελευταία 2 χρόνια. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα συνελήφθη απ' την αστυνομία του Βόλου και χθες μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα για να εξεταστεί και εκείνη και, κυρίως, να ξετυλιχθεί όλο το κουβάρι αυτής της αρρωστημένης ιστορίας με θύματα δύο κορίτσια...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: