28.7.17

"Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα"...


Επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. 

«Από Μέγαρο σε...
Μέγαρο, νομίζω ότι ο. κ. Τσίπρας, έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

«Άλλη μια αξιολόγηση έκλεισε με πολύ οδυνηρό τρόπο, ο ελληνικός λαός φορτώθηκε με 13 δις επιπλέον μέτρα, δεν πήραμε απολύτως καμία συγκεκριμένη δέσμευση για το χρέος ενώ αντίθετα έχουμε δεσμευτεί σε δυσβάστακτα πρωτογενή πλεονάσματα, που είναι φανερό ότι υπονομεύουν την όποια προσπάθεια για ανάπτυξη» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «247».

«Όταν ακούω τον Πρωθυπουργό να μας λέει ότι βλέπει γύρω του γελαστά πρόσωπα, πραγματικά αναρωτιέμαι που τους συνάντησε. Στη διαδρομή του από το Μέγαρο Μαξίμου στο Μέγαρο Μουσικής, από Μέγαρο σε Μέγαρο, νομίζω ότι έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κα Γεννηματά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για πανηγυρισμούς για την έξοδο στις αγορές καθώς, όπως είπε, «εχουμε χάσει 2,5 ολόκληρα χρόνια και δεν έχουμε φτάσει στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε».

«H εντολή που έχουμε από τον κόσμο είναι μια λέξη: Τελειώνετε!» τόνισε η Φ.  Γεννηματά. «H Κεντροαριστερά είναι ένας ευρύτερος χώρος και δεν θα χαρίσουμε αυτό το χώρο στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουμε χορηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο» τόνισε.

Αναφερόμενη στην πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι «εμείς δεν είμαστε ουρά κανενός», επέκρινε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχουν επιλέξει το δρόμο της πόλωσης και του διχασμού» και ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό το δεδομένο είναι να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, να μειωθούν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχυθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη...


πηγή thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: