7.7.17

Παπαδημούλης: Απεχθής ο Τσοχατζόπουλος...

και οι απόψεις του...

Απεχθή χαρακτήρισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις απόψεις του ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μία...
ημέρα μετά από τη συνέντευξη του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή αυτή είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να υποστηρίξει κανείς.

«Ο καταδικασμένος για σκάνδαλα Τσοχατζόπουλος, μου είναι απεχθής, όπως και οι "απόψεις" του. Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης, είναι πατεντάτος ακροδεξιός» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης. κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.

«Είμαι πατεντάτος λόγω αφιέρωσης; με την ίδια λογική εσείς είστε κλέφτες λόγω Τσοχατζόπουλου δηλαδή;» απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης είχε σημειώσει: «Αγαπητέ κ. Παπαδημούλη, αν η αποστολή από τον Παττακό αφιέρωσης με καθιστά χουντικό, η δημόσια λατρεία του Τσοχατζόπουλου σε σας τι σας κάνει;»...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: