28.7.17

Κι όμως η ζωντανή μετάδοση δε μας βολεύει...


Η ασφάλεια των πολιτών είναι, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το θέμα της ημέρας. Άλλωστε πρωί πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε στο...
ραδιόφωνο του σταθμού και έθεσε την ατζέντα.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, όμως, το πράγμα πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Καλεσμένος σε ζωντανή μετάδοση ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, ο οποίος καταγγέλλει ότι το Τμήμα Ασφάλειας στο Ρέντη έχει μείνει με τέσσερις αστυνομικούς.

Αναφέρει ότι οι εποχές είναι δύσκολες και δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνο λίγες προσλήψεις και συνεχίζει σημειώνοντας ότι τέσσερις αστυνομικοί από το Μοσχάτο και τον Πειραιά φυλάνε την οικία υπουργού.

Μέχρι εδώ καλά, η δημοσιογράφος του καναλιού πήρε φόρα και άρχισε να ρωτάει αν όντως συμβαίνει αυτό (χωρίς βέβαια να θέλει να τον κατονομάσει) και κάλεσε τον αστυνομικό να συνεχίσει.

«Καταγγέλλετε κάτι άλλο» τον ρώτησε προτρέποντάς τον να πει κι άλλα.

Κάπου εκεί, όμως, «χάλασε το γλυκό».

«Προφανώς δεν συγκινείται κανένας. Στείλαμε επιστολή στον δήμαρχο Πειραιά, στο δήμαρχο Ρέντη, έγινα μια αναφορά στη Βουλή. Δε μπορεί από το ΤΑ Μοσχάτου να είναι αποσπασμένοι και να φυλάνε μεγάλο κόμμα (σσ παύση από τον αστυνομικό) στην Πειραιώς;».

Όπα παιδιά μας «τσακώσανε» ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και αμέσως η δημοσιογράφος έσπευσε να αλλάξει κουβέντα και... γειτονιά. «Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές λοιπόν;» άρχισε να ρωτάει.

Είπαμε, η ζωντανή μετάδοση έχει και τα αρνητικά της...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: