21.7.17

Ο Γιώργος Καμίνης μας δουλεύει κανονικότατα...


Είναι απίστευτο με πόση ευκολία λένε οι πολιτικοί μας πράγματα που δεν ισχύουν. Χωρίς αιδώ. Και σκέφτεσαι, αν σου λένε...
ψέμματα ακόμα και στα πιο μικρά τι θα γίνεται στα μεγαλύτερα, σε εκείνα που είναι σαφώς πιο σημαντικά;

«Αξιόπιστες έρευνες κατατάσσουν τον Αθήνα 984 στους τρεις πρώτους ενημερωτικούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς που επιλέγουν οι Αθηναίοι για την ενημέρωσή τους» δήλωσε χθες ο Γιώργος Καμίνης και ψάχνουμε να βρούμε ποιες είναι αυτές οι... αξιόπιστες έρευνες και που δημοσιεύονται.

Εμείς τη μόνη έρευνα ακροαματικότητας που γνωρίζουμε είναι η επίσημη της Bari-Focus, έρευνα που δέχονται όλοι σχεδόν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αττικής. Σε αυτή λοιπόν την έρευνα ο Αθήνα 9.84 ήταν στον πάτο των μετρήσεων, 28ος ή 29ος ανάμεσα σε 30 ραδιόφωνα. 

Είναι μέσα στην τριάδα που λέει ο δήμαρχος, όντως, αλλά με μία προϋπόθεση: να γυρίσουμε τη λίστα ανάποδα.  Τότε χτυπάει και πρωτιά ο 9.84.

Για την ιστορία, ο δημοτικός ραδιοσταθμός συμμετείχε στις μετρήσεις ακροαματικότητας μέχρι και πριν τρία χρόνια περίπου. Επιανε νούμερα πέριξ του 1%. Τότε λοιπόν αποχώρησε οικειοθελώς από τις μετρήσεις προφανώς για να μη... ζαλίζει με την επιτυχία του τα άλλα ραδιόφωνα κάνοντάς να νιώθουν μειονεκτικά...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)

Δεν υπάρχουν σχόλια: