17.7.17

Το ίδιο σκηνικό με πέρυσι επαναλαμβάνουν οι καναλάρχες εν όψει των αδειών...

Φέτος στόχος στο ΣτΕ η τροπολογία για τις τεχνικές προδιαγραφές…

Το ίδιο σκηνικό με πέρυσι (τέτοια εποχή) επαναλαμβάνεται μεταξύ των καναλαρχών εν όψει της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών… Εχουν πυκνώσει δηλαδή οι...
συναντήσεις, μυστικές και φανερές… Και ειδικά μετά την απόφαση του ΕΣΡ για την προκήρυξη 7 τηλεοπτικών αδειών οι επικεφαλής των σταθμών έχουν καθημερινή επικοινωνία, προκειμένου να χαράξουν κοινή γραμμή απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει την αδειοδότηση.

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και πέρυσι, με τη διαφορά ότι φέτος οι καναλάρχες και οι συνεργάτες τους αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν έχουν καθόλου άγχος για την έκβαση της υπόθεσης.

Φέτος είναι περισσότερο σίγουροι για τα βήματα τους, δεν βιάζονται, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι υπέρ τους… και στις αλλεπάλληλες συναντήσεις τους – όπως και πέρυσι τέτοιον καιρό, σχεδιάζουν προσεκτικά τις κινήσεις τους, με στόχο (στην ουσία) να μην αλλάξει τίποτα στο τηλεοπτικό τοπίο.
Άλλωστε είναι ορατή η αλλαγή τής στάσης τους σε σχέση με το παρελθόν… Αφού πλέον μιλούν για απλή εγγραφή σε μητρώο επιχειρήσεων… Την ίδια ώρα, όπως ήδη αναφέρθηκε σχεδιάζουν την άμυνα τους (νομικά), θεωρώντας ότι θα δικαιωθούν και πάλι.

Μάλιστα κύκλοι των ιδιοκτητών πιστεύουν ότι αυτήν τη φορά δεν θα γίνει απολύτως τίποτα, διότι η διαδικασία θα καταπέσει στο ΣτΕ με το καλημέρα σας… εξαιτίας της τροπολογίας που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή για τις τεχνικές προδιαγραφές… (που ερμηνεύεται ως κυβερνητική παρέμβαση)… και βασίστηκε το ΕΣΡ για να καταλήξει στον αριθμό 7!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: