15.7.17

Ενας αθόρυβος αγωνιστής...

Πάνω από 300.000 άνθρωποι είδαν το δελτίο της ΕΡΤ την Πέμπτη 13 Ιουλίου...

O Νίκος Παναγιωτόπουλος ξανάβαλε το δελτίο της ΕΡΤ στο τηλεκοντρόλ όπως σωστά παρατηρεί το Enimerosi24. O ίδιος, άνθρωπος χαμηλού προφίλ, έχει κάθε λόγο να...
αισθάνεται ότι έφτασε στο τέλος μιας εξαιρετικής διαδρομής. Μόλις χθες το δελτίο του είδαν 300.000 θεατές.

Ο ίδιος θα σχολιάσει στο FB:Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής για αυτήν τη σεζόν, πολλές ευχαριστίες σε όσους στήριξαν και πίστεψαν σ’ αυτήν την προσπάθεια, τεχνικούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς, δημοσιογραφική ομάδα και διευθυντική ομάδα. Ευχαριστώ την καλόπιστη κριτική με… διόρθωσε, την κακόπιστη με αφύπνισε και τα «πιστόλια» που με έκαναν περισσότερο προσεκτικό και υποψιασμένο.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που κάθε βράδυ επιλέγουν το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1.

Περίπου 300 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ της Πέμπτης 13 Ιουλίου σημειώνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση από την εποχή μετά το «μαύρο»! Αριθμός που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 9,6%. Βεβαίως οι αριθμολάγνοι γνωρίζουν ότι ο ίδιος απόλυτος αριθμός τηλεθεατών σε μια άλλη ζώνη, λίγο νωρίτερα δηλαδή που δεν έχει «απέναντι» το βαρύ πυροβολικό των ιδιωτικών σταθμών… εκείνη την ώρα ο ΑΝΤ1 μετέδιδε το «Your face sounds familiar» και ο ΣΚΑΙ το X Factor2… θα μπορούσε σε ποσοστό να μεταφραστεί από 15 εως 25 τοις εκατό!

Είναι φανερό ότι η προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα έχει πιάσει τόπο και αρχίζει να δίνει καρπούς. Αναμφισβήτητα προς αυτήν την κατεύθυνση έχει βοηθήσει σημαντικά και ο παρουσιαστής του δελτίου Νίκος Παναγιωτόπουλος που κατα κοινή ομολογία (ως η βιτρίνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ), επιτελεί άψογα τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, σεβόμενος το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης και κυρίως την πολυφωνία φιλοξενώντας και μεταδίδοντας όλες τις απόψεις. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σημειωθεί ούτε μια «παραφωνία» ή διαμαρτυρία!

Φυσικά όπως όλα τα πράγματα στην τηλεόραση, έτσι και ένα δελτίο ειδήσεων είναι συλλογική δουλειά και κατά τούτο η όποια επιτυχία πιστώνεται σε όλους… όμως και τα πρόσωπα έχουν τη δική τους βαρύτητα...

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: