30.7.17

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Λεωφορεία για τη διαδρομή Α. Λιοσίων - Νερατζιώτισσας...

ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Λόγω εργασιών για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού της Αθήνας θα μειωθούν προσωρινά τα δρομολόγια από Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα  με αποτέλεσμα τις...
έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων των περιοχών.

Γι αυτό το λόγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με εντολή του υπουργού υποδομών και μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, ανακοίνωσε ότι από αύριο, Δευτέρα, και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης για τη μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με το υπουργείο, σκοπός είναι «οι συνδέσεις με Κιάτο, Αεροδρόμιο και Χαλκίδα γίνονται απευθείας και ηλεκτροκίνητα και όχι με αλλαγή συρμών και ταλαιπωρία». «Τα απαιτούμενα έργα στις Αχαρνές αναμένεται να ολοκληρωθούν από τον ΟΣΕ μέχρι το Δεκέμβριο, ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους να δοθεί η δυνατότητα να πυκνώσουν τα δρομολόγια».

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «μέσα στο φθινόπωρο η ηλεκτροκίνηση έως και τον Πειραιά θα είναι γεγονός, με την ολοκλήρωση του έργου της ΕΡΓΟΣΕ, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν η Β' φάση του Σταθμού Λαρίσης και η υπογειοποίηση των Σεπολίων».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητάει «συγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων, επιβατών και χρηστών, αλλά είναι προσωρινή και για ένα έργο που έχει καθυστερήσει 15 ολόκληρα χρόνια από αδιαφορία και εγκατάλειψη και σήμερα γίνεται πραγματικότητα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: