17.7.17

Άγιο μου κάστανο κι αγαπημένη βδέλλα...


*** Μετά την αποκάλυψη ότι τα κάστανα μπορεί να είναι και ιερά, η φουφού των καταστανάδων θα ονομάζεται πλέον...
«τέμπλο».

*** Ο Μάρτιν Σουλτς ανακάλυψε ότι για τη φτώχεια στην Ελλάδα φταίει ο Σόιμπλε. Του ξέφυγε βέβαια μια ανθυπολεπτομέρεια. Ότι ο Σόιμπλε ήταν μέλος μιας κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε το κόμμα του.

*** Άλλωστε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την αλλαγή στο ευρωπαϊκό δόγμα. Από δω και μπρος πριν από το σεξ θα έχει και συναίσθημα.

*** Μια άλλη σκέψη του ευρωπαϊκού ιερατείου είναι να ονομάζει κάθε δέσμη προαπαιτούμενων με ένα γυναικείο όνομα, όπως τα καιρικά φαινόμενα (π.χ. το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας που ονομάστηκε «Μέδουσα»). Έτσι το επόμενο πακέτο μέτρων που θα ζητηθεί θα βαφτιστεί «Βδέλλα».

*** Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολιγικού Ινστιτούτου το Survivor εκτόξευσε τη λίμπιντο των Ελλήνων ανδρών. Το 80% αυτών διπλασίασε τις σεξουαλικές του επαφές κατά τη διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού. Τώρα εξετάζονται οι παλάμες των ανδρών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς εννοούσαν με τον όρο «σεξ».

*** Το καθεστώς Ερντογάν συνέλαβε ακόμα και μαίες για συμμετοχή στο πραξικόπημα, προφανώς γιατί δεν έμαθαν στα παιδιά που γεννήθηκαν να αναφωνήσουν στα πρώτα λεπτά μετά τον τοκετό «Ταγίπ είσαι ο σωτήρας μας»...

Δημήτρης Σούλτας (altsantiri.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: