13.7.17

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο από το δείπνο Τραμπ...

Βίντεο-ντοκουμέντο από το δείπνο Τραμπ με τους «πρωταγωνιστές» του ρωσικού σκανδάλου
...με τους «πρωταγωνιστές» του ρωσικού σκανδάλου...
Τις ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις του αμερικανού προέδρου με τους πρωταγωνιστές του τελευταίου ρωσικού σκανδάλου αποκαλύπτει το...
δίκτυο CNN, που τελευταία έχει...ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Τραμπ.


Σε βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και το οποίο γυρίστηκε στις 15 Ιουνίου του 2013, παραμονή για την ανάδειξη του διαγωνισμού ομορφιάς Μις ΗΠΑ, ο Τραμπ απεικονίζεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα άνετος ένα δείπνο με τους πρωταγωνιστές του ρωσικού σκανδάλου.

Στο τραπέζι κάθονται εκτός από τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, μέλη της οικογένειας Αγκαλάροφ,με τα οποία είχε δώσει τα χέρια για επιχειρηματικές συμφωνίες στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο του 2013.


Στο βίντεο, ο Τραμπ συζητά,μεταξύ άλλων, με τον Ρώσο ολιγάρχη με ρίζες στο Αζερμπαϊτζάν,Αράς Αγκαλάροφ, επιστήθιο φίλο του Πούτιν, τον γιο του,τραγουδιστή Εμίν και τον βρετανικής καταγωγής υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων,Ρομπ Γκόλντσοουν.

Ο Ρομπ ήταν αυτός που πέρυσι απέστειλε στον γιο του Τραμπ- Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ- τα e-mails τα οποία τον έφεραν στο επίκεντρο της διαμάχης για πιθανή συμπαιγνία συνεργατών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με τη Μόσχα.

Επιπλέον,στο βίντεο ο Τραμπ πλέκει το εγκώμιο της οικογένειας Αγκαλάροφ,τα μέλη της οποίας περιγράφει ως "τους πιο ισχυρούς ανθρώπους σε όλη τη Ρωσία".Ο Αμερικανός πρόεδρος εκφράζει επίσης την ελπίδα ότι, η διοργάνωση του διαγωνισμού "Μις Κόσμος" στη Μόσχα το Νοέμβριο του 2013,ύστερα από συμφωνία με την οικογένεια Αγκαλάροφ,θα συσφίξει τις διμερείς σχέσεις."Είναι πραγματικά μία μεγάλη χώρα.Μια πολύ ισχυρή χώρα με την οποία έχουμε δεσμούς αλλά όχι υπέροχη σχέση θα έλεγα και εύχομαι αυτό να βοηθήσει αυτή τη σχέση", δηλώνει.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Τραμπ διακρίνεται να συνομιλεί με τους Αγκαλάροφ πριν από το δείπνο,με τον Εμίν να συστήνει τον Αμερικανό πρόεδρο στη μητέρα και την αδελφή του."Κοίτα εδώ! Είμαι χαρούμενος που θα δειπνήσουμε μαζί.Τι όμορφη που είναι η μητέρα σου.Παράγετε όμορφα πράγματα, έτσι; Όμορφα πράγματα",υποστηρίζει ο Τραμπ. Λίγες ώρες νωρίτερα,ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στο Ρόιτερς ότι δεν επιρρίπτει ευθύνες στο γιο του για τη συνάντηση με τη Ρωσίδα δικηγόρο και υποστήριξε ότι ο ίδιος το έμαθε μόλις πριν από λίγες ημέρες."Όχι δεν το γνώριζα μέχρι πριν από δύο ημέρες όταν άκουσα γι' αυτό", τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: