10.7.17

Εξαρτημένοι και μυγοσκοτώστρες...


*** Μέγα θέμα έγινε από το φιλελεφθεράτο το ότι κάποιοι από τους διαδηλωτές στο Αμβούργο είχαν iPhone. Από δω και μπρος για να το...
αγοράσουν θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια από Έλληνα φιλελέ χρήστη του twitter με IQ απαραιτήτως κάτω από 40.

*** Η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στο G20 άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Πριν πάει όλοι πίστευαν ότι ήταν ένας επικίνδυνος τσαρλατάνος, μετά τη σύνοδο όλοι πιστεύουν ότι είναι πολύ επικίνδυνος τσαρλατάνος.

*** Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις και όλα τα καταστήματα είναι προετοιμασμένα καθώς έχουν προμηθευτεί εγκαίρως ικανές ποσότητες μυγοσκοτώστρας.

*** Κέντρο απεξάρτησης από το Survivor ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, όπου θα χορηγεί στους ασθενείς μικροποσότητες Ντάνου, μέχρι να απεξαρτηθούν απολύτως για να είναι έτοιμοι να εξαρτηθούν από το Survivor 2.

*** Ο Ερντογάν είπε ότι στο Κυπριακό θα εφαρμοστεί το “σχέδιο Βήτα” ή το “σχέδιο Γάμα”. Αν αποτύχουν κι αυτά έχει έτοιμο το “σχέδιο Γάματα”.

*** Φήμες λένε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεκίνησε διακοπές, γυρνάει σε παραλίες, μαθαίνει τα επώνυμα των λουομένων και όσοι έχουν διπλό τους σημαδεύει με έναν κόκκινο σταυρό στην ξαπλώστρα...

Δημήτρης Σούλτας (altsantiri.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: