7.7.17

Σαντορινιός: Όσα στοιχεία ζητηθούν θα χορηγηθούν...

Σαντορινιός: Όσα στοιχεία ζητηθούν από τις δικαστικές αρχές θα χορηγηθούν άμεσα και πλήρως - Media«Η ηγεσία του υπουργείου εγγυάται πως όσα στοιχεία ζητηθούν από τις δικαστικές αρχές θα χορηγηθούν άμεσα και πλήρως. Εφόσον προκύψει αναγκαιότητα για...
πειθαρχικό έλεγχο θα διεξαχθεί άμεσα», ανέφερε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρου Παπαθεοδώρου για την διερεύνηση της εμπλοκής του ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού στην υπόθεση του Noor1. 

Απευθυνόμενος στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο υφυπουργός Ναυτιλίας τον ρώτησε «πιστεύετε όμως ότι μία ΕΔΕ θα μπορέσει να δώσει περισσότερα στοιχεία από αυτά που θα βρει ένας εισαγγελέας Εφετών; Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεστε» ενώ έριξε τα «βέλη» του προς την πλευρά της αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι υιοθετεί χωρίς κρίση μαρτυρίες και καταθέσεις καταθέσεις και μαρτυρίες βασιζόμενη σε αυτά που μεταδίδουν τα τηλεπαράθυρα ενώ βρίσκετι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση. 

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΔΗΣΥ ανέφερε προς τον υφυπουργό Ναυτιλίας πως «όταν ακούτε ότι ένας αξιωματικός του Λιμενικού διαρρέει καταθέσεις τότε το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε είναι να τον καλέσετε για εξηγήσεις». «Η αδράνεια του υπουργείου σας, σας συμπεριλαμβάνει σε όλους όσοι ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα» τόνισε ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου προς τον Νεκτάριο Σαντορινιό. 

Επίθεση Κεγκέρογλου σε Σαντορινιό και απάντηση από Παππά 

Η εκτίμηση πάντως που έκανε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός στη απάντηση του ότι η αντιπολίτευση επιδιώκει την αλλαγή της ατζέντας επειδή η οικονομία πάει καλά έδωσε αφορμή στον βουλευτή της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου, που ακολουθούσε με άλλη ερώτηση, να επιτεθεί με βαρύτατες εκφράσεις κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας. 

«Δεν απάντησε σε καμιά από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να κάνει υποδείξεις. Θρασίμι! Ε θρασίμι! Άντε να πας στο βούρκο σου» φώναξε στον Νεκτάριο Σαντορινιό. Τις φωνές και τις βαριές εκφράσεις του Βασίλη Κεγκέρογλου σχολίασε ο Νίκος Παππάς και στρεφόμενος στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά φαίνεστε να μην ενδιαφέρεστε ποιος είναι ο μαγκίτης που οργάνωσε την ιστορία». 

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ακόμα ότι «στην πολιτική χρειάζεται και γενναιότητα» και συνέχισε λέγοντας πως «όπως εμείς τηρούμε το Σύνταγμα ακόμα και όταν έρχονται αποφάσεις που τις θεωρούμε ανεξήγητες, και αναφέρομαι στην απόφαση των τηλεοπτικών αδειών, και κάνουμε τα απαραίτητα έτσι και εσείς να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει στην οικονομία και στις νέες θέσεις εργασίας»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: