13.7.17

Ο Λοβέρδος ήθελε την… μπάρα του για να ξεκινήσει η Εξεταστική...


Με διακοπή… ξεκίνησε η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Εξεταστική για την Υγεία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αρνήθηκε να...
καταθέσει πριν μπει η… μπάρα στο κανάλι της Βουλής, η οποία θα ενημέρωνε πως η κατάθεσή του μεταδίδεται ζωντανά.

«Δεν πρόκειται να ξεκινήσω την κατάθεσή μου εάν δεν ξεκινήσει στο Κανάλι της Βουλής που δείχνει τις εργασίες της Ολομέλειας, μια ενημερωτική μπάρα που να αναφέρει ότι τις εργασίες της Εξεταστικής αυτή την ώρα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει διαδικτυακά από το web tv 2 του Καναλιού της Βουλής. Αυτό γινόταν όταν κατέθετε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην εξεταστική. Τώρα που θα απαντήσω γι’ αυτά που μου καταλόγισε θέλω να υπάρχει ισονομία», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, ενημέρωσε τον πρώην υπουργό Υγείας ότι έχει ζητήσει να γίνει, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε: «Μέχρι να με ενημερώσουν οι συνεργάτες μου ότι ξεκίνησε η προβολή της μπάρας εγώ δεν ξεκινάω». Έτσι ο πρόεδρος της Εξεταστικής διέκοψε τη συνεδρίαση μέχρι να μπει η μπάρα. Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα η μπάρα μπήκε και η κατάθεση ξεκίνησε κανονικά.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: