24.7.17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική...

Εθνική οδόςστο ύψος της Μεταμόρφωσης...

Λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην...
περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής. Έως και την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα γίνεται εναλλάξ ή και εξ ολοκλήρου αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα 24 έως και την Τετάρτη 26 Ιουλίου, από τις 22.00 το βράδυ κάθε ημέρας έως τις 6.00 το πρωί κάθε επόμενης και από το 17ο έως το 15ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει εναλλάξ αλλά και ταυτόχρονος κατά τόπους αποκλεισμός, της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.

Στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθεί αρχικά απελευθέρωση μεσαίας και εν συνεχεία δεξιάς λωρίδας, προκειμένου να είναι δυνατή η κατεύθυνση των οχημάτων προς την Αττική Οδό.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, θα ισχύει αποκλεισμός και των δύο κλάδων (εισόδου και εξόδου) του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι κινούμενοι επί του κυρίως άξονα οδηγοί, θα ειδοποιούνται έγκαιρα, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (ανισόπεδος κόμβος Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: