19.7.17

ΠΕΝΕΝ: Να αφεθούν ελεύθεροι η Ηριάννα και ο Περικλής...

Γκράφιτι για την Ηριάννα
Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) ενώνει τη φωνή και την αγωνιστική δράση της με όλους τους αγωνιστές που...
συγκροτούν ένα αγωνιστικό, μαχητικό κίνημα αλληλεγγύης και απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή καθώς και όλων των άλλων θυμάτων της κρατικής βίας και της δικαστικής σκευωρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ:

Η προχθεσινή απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας με την οποία συνεχίζει την φυλάκιση της Ηριάννας συνιστά μια προκλητική, άδικη και βάναυση απόφαση η οποία έχει ξεσηκώσει την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του λαού και των εργαζομένων.

Με αυτήν και άλλες τέτοιες αποφάσεις δημιουργούνται εύλογες ανησυχίες για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι αρμόδιοι Υπουργοί αντί να χύνουν υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα και να μιλούν για άδικη απόφαση, το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να καταργήσουν το αντιδημοκρατικό και αυταρχικό νομοθετικό πλαίσιο μέσα από το οποίο συλλαμβάνονται, κρατούνται, φυλακίζονται και καταδικάζονται άνθρωποι οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν έχουν καμιά σχέση με τις πράξεις που τους καταλογίζονται.

Η διατήρηση αυτής της αντιδημοκρατικής – αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας, η ενίσχυση και η θωράκιση του αυταρχισμού και της καταστολής αποτελούν την βάση που πάνω της λαμβάνονται τέτοιες απαράδεκτες δικαστικές αποφάσεις.

Η ΠΕΝΕΝ ενώνει την φωνή της και την αγωνιστική της δράση με όλους και όλες τους αγωνιστές – αγωνίστριες που συγκροτούν ένα αγωνιστικό – μαχητικό κίνημα αλληλεγγύης και απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή καθώς και όλων των άλλων θυμάτων της κρατικής βίας και της δικαστικής σκευωρίας και αξιώνει την κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου που παράγει τον αυταρχισμό, την ανελευθερία και την καταστολή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: