28.7.17

Μητσοτάκης: Ταξιτζήδες του «Ρουβίκωνα» οι αστυνομικοί...

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Ταξιτζήδες του «Ρουβίκωνα» οι αστυνομικοί - MediaΓραπτές εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής για ποιο λόγο αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που...
εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου θα ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Η μόνη εντολή που παίρνουν σήμερα οι αστυνομικοί είναι να κάνουν τους ταξιτζήδες στον Ρουβίκωνα που είναι ο ίδιος που έκανε παρέλαση στα Εξάρχεια κρατώντας καλάσνικοφ» τόνισε. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε παράλληλα πως υπάρχει σήμερα μια εξοργιστική ανοχή σε όλες τις ακροαριστερές ομάδες και επαναφέρουν και το πανεπιστημιακό άσυλο, για να τους διευκολύνουν στην κατασκευή βομβών.

Αναφερόμενος στη Δικαιοσύνη τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξαναγίνει. «Μέχρι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη Δικαιοσύνη θεσμικό εμπόδιο και δεν το έχει πάρει πίσω. «Οι υπουργοί βρίζουν τους δικαστές και ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε την αλλαγή σύνθεσης δικαστηρίου στην υπόθεση της Ηριάννας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.  

Για την οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως οι φόροι από το 2017 έως το 2022 είναι το άμεσο αποτέλεσμα του καταστροφικού πρώτου επταμήνου του 2015.

«Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι οδήγησε την χώρα στο χείλος της καταστροφής και το έκανε με επιλογή του» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας παράλληλα πως ο Γιάνις Βαρουφάκης έχει βαρύτατες ευθύνες για εκείνο το επτάμηνο, αλλά δεν δρούσε μόνος του. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε μέσω του ΣΚΑΪ «χρόνια πολλά» στον κ. Τσίπρα που έχει τα γενέθλιά του και είπε με νόημα ότι «σκέφτομαι να του στείλω ένα μικρό δώρο , μια κορνίζα από την τελευταία γελοιογραφία του Αρκά που, γράφει: “Είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης. Πιστεύετε έτσι δεν είναι;”»...

(πηγή: ΣΚΑΪ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: