15.7.17

ΑΝΕΛ: Νεοφιλελεύθερος εθνομηδενιστής ο Στ. Θεοδωράκης...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΕΛ
Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσαν στον επικεφαλής του Ποταμιού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τις αιχμές του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του..
κόμματος αλλά και της κυβέρνησης συνολικά, για τη θέση του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία "Μακεδονία" στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου. Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Οπως σημειώνει η Μανταλένα Παπαδοπούλου, «δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής. Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: