12.7.17

Εισβολή διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών...

Εισβολή διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: Έδιωξαν κακήν κακώς τους συμβολαιογράφουςΈδιωξαν κακήν κακώς τους συμβολαιογράφους...

Δείτε τις φωτογραφίες...

Άλλη μια Τετάρτη με ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», του «ΕΠΑΜ»  και...
της «Λαϊκής Ενότητας» απέτρεψαν την διεξαγωγή πλειστηριασμών, ενώ έδιωξαν από την αίθουσα για άλλη μια φορά τους συμβολαιογράφους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν τρεις συμβολαιογράφους να μπαίνουν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να προχωρήσουν στις διαδικασίες των πλειστηριασμών.

Όταν οι διαδηλωτές ρώτησαν σχετικά με το τι θα βγει σε πλειστηριασμό και τι θα κάνουν ώστε να ενημερωθούν, οι συμβολαιογράφοι αντέδρασαν και δεν τους απάντησαν, κάτι που εξόργισε τους συγκεντρωμένους. 

Οι διαδηλωτές εισέβαλλαν στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνταν οι πλειστηριασμοί και έδιωξαν κακήν κακώς τους συμβολαιογράφους, ενώ η αστυνομία απέτρεψε τα χειρότερα.

Στη συνέχεια τα μέλη των κινημάτων δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους, ενώ τους προειδοποίησαν ότι από τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, θα τους βρουν μέσα στα γραφεία τους...


 
 
 
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: