23.7.17

Φεύγει (ή, μένει) ο Νεϊμάρ...

Μέσι και Σουάρες «έψησαν» τον Νεϊμάρ να μείνει;
...από την Μπαρτσελόνα?
Το παρασκήνιο της πιο ακριβής μεταγραφής που (αν γίνει) θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα...
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μπαρτσελόνα για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν (οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους...
222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους, ενώ την ίδια ώρα προσφέρουν 30.000.000 ευρώ στον ίδιο, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων), αλλά τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. Το αντίθετο, μάλιστα, αν έχει βάση το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sport». Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, οι δύο τελευταίοι άνθρωποι που προσπάθησαν να μεταπείσουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να αλλάξει την απόφαση του, ήταν οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες. Και μάλιστα, τα κατάφεραν. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο αστέρες των «μπλαουγκράνα» είχαν συνάντηση τουλάχιστον μιας ώρας με τον συμπαίκτη τους στο ξενοδοχείο, που διαμένει η αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τονίζοντάς του ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει την δεδομένη χρονική στιγμή και ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να πετύχουν με την ομάδα. 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο Νεϊμάρ άκουσε προσεκτικά τους δύο συμπαίκτες του, τους οποίους εκτιμά απεριόριστα και εκείνος με την σειρά του εξέφρασε τους προβληματισμούς για το μέλλον του. Όμως, στο τέλος της κουβέντας πείστηκε ότι πρέπει να μείνει και να παλέψουν όλοι μαζί για νέους τίτλους και οι δύο λέξεις που βγήκαν από το στόμα του ήταν: «Θα μείνω». 

Πλέον, μετά από αυτή την χαρμόσυνη εξέλιξη για τους φίλους των «μπλαουγκράν», αναμένεται να εκφράσει και δημόσια την απόφασή του να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα. Και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για την ολική ανατροπή, αφού μέχρι σήμερα η μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν, θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: