9.7.17

Εθνική... Ελλάδας "βλέπει" ο Κικίλιας...

Σχετική εικόνα
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας, σε...
συνέντευξή του, επαυξάνει στα περί αριστερής τρομοκρατίας, ζητάει εκλογές και εμμένει σε εξεταστική για το Noor One.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι «κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας και η ΝΔ θα εργαστεί για τη μέγιστη κοινωνική συμμαχία ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, επισημαίνει ότι το αίτημα για εκλογές παραμένει, εξηγώντας ότι «όταν το 92,4% δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της Ελλάδας, οι εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας».

Παραμένει στη γραμμή Μητσοτάκη για την τρομοκρατία σημειώνοντας ότι «Αν ανατρέξετε στο πώς αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά οι καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες στη χώρα μας, θα βρείτε την απάντηση».

Αναφερόμενος στην κόντρα Τόσκα- αστυνομικών, ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι «ο κ. Τόσκας είναι ο υπουργός που κριτικάρει δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Τέλος, για την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για την υπόθεση του Noor-1 που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση, δηλώνει ότι «η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» και αναφερόμενος και στην πρόθεση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο «Βαρουφάκη», ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια και θα την μάθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: