25.7.17

Στα… γαλανόλευκα Φώφη και Κυριάκος…

Με τους πρωταθλητές Ευρώπης συναντήθηκαν μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Σε...
ξεχωριστές συναντήσεις που είχαν οι δυο πολιτικοί αρχηγοί συνεχάρησαν τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Νέων αλλά και όσους εργάστηκαν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχτηκε τους νέους στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και τους έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία τους.

«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».

Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων. «Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε το μπάσκετ «ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση» και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ.

Στη χαλαρή συζήτηση που είχαν συνοδεία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ τους εξήγησε με πόσο αγωνία παρακολουθούσε τους αγώνες με τα παιδιά της και στο τέλος πανηγύριζε μαζί τους. «Είστε τα παραδείγματα της συλλογικής επιτυχίας», τους είπε.

Βέβαια ο κ. Βασιλακόπουλος γνωστός Παπανδρεϊκός είχε στο γραφείο του και μια κορνίζα με τον Ανδρέα Παπανδρέου σε γνωστό παλαιό σύνθημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φυσικά και δεν διέφυγε της προσοχής της κ. Γεννηματά που όπως βλέπετε στην φωτογραφία το δείχνει με ενθουσιασμό και ταυτόχρονα συνομιλεί με τον κ. Βασιλακόπουλο. Τώρα τι λένε δεν μάθαμε. Ίσως για τα περασμένα μεγαλεία... ίσως κάτι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: