24.7.17

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα...

Καλός καιρός και πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από...
16 έως 39, στην κεντρική από 18 έως 39 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 19 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 40 βαθμούς, στις Σποράδες από 22 έως 30, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 22 έως 35 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 Μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 Μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν εκ νέου σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 39 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και ανατολικά παράλια οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς...

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: