11.7.17

Γιατί έκοψαν την Πάολα στα βραβεία MAD...


Ποιος την «εξαφάνισε» από τη μετάδοση...
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως τα MAD Video Music Awards 2017 που προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής από τον Alpha δεν...
συμπεριέλαβαν την εμφάνιση της Πάολα, η οποία, όπως γνωρίζαμε, είχε συμμετάσχει στη βραδιά και μάλιστα με τρία τραγούδια, ενώ στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της είχαν παρουσιαστεί και σε βίντεο από τα highlights της διοργάνωσης. 
 Με επιστολή που υπογράφει ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik Records, της δισκογραφικής που εκπροσωπεί την τραγουδίστρια, και μας έστειλε σήμερα η εταιρεία, ο C.E.O απευθύνεται στον τηλεοπτικό σταθμό MAD που διοργανώνει τα μουσικά βραβεία, και κάνει λόγο για «μία ήδη ειλημμένη απόφαση από το MAD, η οποία θίγει κατάφωρα το πρόσωπο και την αξία της ίδιας της Πάολα και των κ. Θεοφάνους και κ. Βουρλιώτη που συμμετείχαν στις εμφανίσεις, καθώς και το κύρος της εταιρείας».   
Προς το παρόν, κατόπιν επικοινωνίας που είχε το LIFO.gr με εκπρόσωπο του MAD, το κανάλι δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τους λόγους του «κοψίματος».  
 Στο χθεσινό Πρω1νό, όταν έγινε γνωστό το συγκεκριμένο συμβάν και ρωτήθηκε ο παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, αρχικά ανέφερε πως δεν το γνώριζε. 
Στη συνέχεια μάλιστα οι συνεργάτες του επέμειναν και φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία χωρίς να θέλει να δώσει κάποια απάντηση. «Ως παρουσιαστής των MAD Awards και δεν μιλάω σαν το MAD αυτή τη στιγμή, εγώ κάθε χρόνο κάνω τα βραβεία χωρίς να γνωρίζω τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται τη μέρα των βραβείων μέσα από το site videomusicawards.gr. 
Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή τουλάχιστον η παραγωγή να γνωρίζει πού βρίσκονται. Κανένας μας κανένας δεν πηγαίνει ποτέ να πει σε κανέναν καλλιτέχνη ότι "στις 23:15 πηγαίνεις και παίρνεις βραβείο".
 Σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο, από τη στιγμή που το κανάλι στο οποίο εργάζομαι δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να πω το παραμικρό». 

Διαβαστε περισσότερα ΕΔΩ...

πηγη lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: