1.8.17

Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για την πρόσληψη 1.135 ανέργων στην Υγεία...


Από την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, θα καθίστανται αποδεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στον δημόσιο τομέα της Υγείας. Μέχρι τις...
28 Αυγούστου η προθεσμία.
Όπως είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ, οι αιτήσεις για τις αιτήσεις των προσλήψεων αναμενόταν να ξεκινήσει από την Τρίτη, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και δόθηκε παράταση δύο ημερών. Η έναρξη των αιτήσεων θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό  10/2017 Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)

Οι ενδιαφερόμενοι  άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης, σε μία έως τρεις Υπηρεσίες Τοποθέτησης στο σύνολο των Φορέων Υποδοχής.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, υποχρεούνται να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ  μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (21/08/2017).

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: