1.8.17

Όπισθεν ολοταχώς…

Τελικά δεν πάει στην ΕΡΤ ο Χάρρυ Κλυνν...

Το διαβάσαμε στην Εφημερίδα των Συντακτών (Δημήτρης Κανελλόπουλος). Ο ίδιος συντάκτης, με νεότερη ανάρτησή του αναφέρει, ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, τελικά, έκανε πίσω και δεν τοποθετεί τον Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ.

Όπως…
αναφέρεται στη νεότερη ανάρτηση:

Όπισθεν ολοταχώς από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Υποστηρίζουν τώρα ότι δεν θα είναι τελικά ο Χάρρυ Κλυνν το πέμπτο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ. Υποθέτουμε πως θα έπαιξαν ρόλο οι πολλές αντιδράσεις, κάτι άλλο δεν μπορούμε να σκεφτούμε.

Νωρίτερα το ρεπορτάζ ανέφερε ότι νέο μέλος του πενταμελούς ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι ο Χάρρυ Κλυνν, ο πέμπτος που απέμενε προκειμένου να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος θα αναλάβει ο Γιώργος Θαλασσινός που ξέρει καντάρια από ραδιόφωνο. Δεν αποκλείεται και οι δύο τους να περάσουν για ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτή την Πέμπτη ώστε να σφραγιστεί και τυπικά ο διορισμός τους (update: Όπως καταλαβαίνετε ούτε αυτό θα γίνει).

Σήμερα στη Βουλή, νωρίτερα το μεσημέρι, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα (σε καλό κλίμα) με τον Τσακνή να φεύγει πιο ήσυχος απ' ότι πήγε. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: