31.8.17

Έλληνας επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ του «Χαμόγελου του Παιδιού»...

Έλληνας επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Πριν από μερικές ημέρες, το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωσή του γνωστοποιούσε ότι καλείται να πληρώσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ για ΕΝΦΙΑ. 
  Στην ...
εν λόγω ανακοίνωση τονιζόταν, μεταξύ άλλων, πως «παρά τις τεράστιες προσπάθειες να εισακουστούν από την Κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματα του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο, παρά τις συναντήσεις και τις προφορικές διαβεβαιώσεις για λύσεις, τελικά τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί και ο αγώνας συνεχίζεται».   
Σήμερα (31/8), με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η οργάνωση τονίζει ότι ολόκληρο το ποσό πληρώθηκε από τον κ. Δημήτρη Νικολούζο από το ξενοδοχείο «Art Maisons» της Σαντορίνης.    
Χαρακτηριστικά, τονίζεται: «Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.   Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κ. Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή, αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε». 
  Καταλήγοντας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει την κινητοποίηση «για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση» 

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: