1.8.17

Τα σχέδια του Κωστόπουλου για την ΕΡΤ...

Δύσκολη η συγκατοίκηση στο Ραδιομέγαρο...

Θερμή υποδοχή από τους εργαζόμενους και κλειδαμπαρωμένα γραφεία από τη διοίκηση στον Βασίλη Κωστόπουλο. Τα...

πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στη διοίκηση της ΕΡΤ αντιμετωπίζουν με προφανή ενόχληση την επάνοδο του νομικού στην εταιρεία, καθώς έχει βαθιά γνώση της εταιρείας. Για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία της ΕΡΤ απαγορεύθηκε η πρόσβαση του διευθύνοντος συμβούλου στο γραφείο του, με απόφαση της διοίκησης, την περασμένη Τετάρτη. Ο Βασίλης Κωστόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αν και την επόμενη ημέρα αποκλιμακώθηκε η ένταση.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος επέλεξε να περάσει πρώτα από τα γραφεία της ΕΡΤOpen που βρίσκονται απέναντι από το Ραδιομέγαρο. Εκεί είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του αγώνα για την επαναφορά της ΕΡΤ, όταν ο Βασίλης Κωστόπουλος είχε αναλάβει τις επαφές με την EBU. Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια και η επιστροφή του σε θέση ευθύνης είναι και μια αναγνώριση της συμβολής του, καθώς ήταν το μόνο σημαίνον στέλεχος της ΕΡΤ που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ.

Ο διορισμός του Βασίλη Κωστόπουλου ως διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 26 Ιουλίου 2017 και η θητεία του, όπως προβλέπεται από τον νόμο, έχει συνολική διάρκεια πέντε έτη...


typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: