2.8.17

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών...


... στον Κορυδαλλό...
Ενα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο κομμωτήριο όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό κατέγραψε τις ...
στιγμές αμέσως μετά την επίθεση, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, ομάδας ατόμων εναντίον του ίδιου και δύο συγγενών του.

Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου και οι δύο συγγενείς του τρέπονται σε φυγή. Μια από τις σφαίρες των δραστών έχει χτυπήσει μια γυναίκα που καθόταν αρκετά μέτρα μακρύτερα σε καφετέρια.


Σε έξι προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στις 23.30 ομάδα περίπου εννιά ατόμων προσέγγισε με απειλητικές διαθέσεις κουρείο στην οδό Ταξιαρχών που ανήκει σε Αρμένιο. Τα άτομα αυτά ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του κουρείου και κάποια στιγμή άρχισαν να «γαζώνουν» το κουρείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρύπες στην τζαμαρία και τον τοίχο, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν προηγούμενα με τον κουρέα.

Την ώρα των πυροβολισμών η 29χρονη γυναίκα έπινε ανυποψίαστη το ποτό της σε καφέ-μπαρ της πλατείας Ελευθερίας που βρίσκεται κοντά στο κουρείο. Τότε δέχθηκε μία αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των οποίων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται με το περιστατικό. Κάποιες από τις προσαγωγές, αν όχι όλες, θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

πηγη tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: